Podencoklubbens sommerutstilling 2021

LØRDAG 26. JUNI – HVAM VIDEREGÅENDE SKOLE

  • Dommer: Siv Sando
  • Påmeldingsfrist: 7. juni, 2021. Meld på via Min Side

Podencoklubben ønsker klubbens raser velkommen til sommerutstilling på Hvam Videregående skole, 26. juni. På utstillingen deles det ut CAC (nasjonalt cert) i alle raser.

Følg arrangementet på Facebook!

Påmeldingsavgift:

Dommerpresentasjon Siv Sandø:

Jeg er 60 år gammel, har vært autorisert hundedommer i 20 år. Mine egne raser er labrador retriever og mops. Jeg er oppdretter under kennelnavnet Eyecatching. I skrivende stund er jeg autorisert for hele gruppe 5, stor del av gruppe 6, hele 7 og 8, noen raser i gruppe 9. Jeg har vært heldig og fått dømme over hele verden, helt fram til koronaen tok oss. Jeg gleder meg veldig til å dømme Podencoklubbens utstilling, med sine flotte raser.

Siv Sandø

*Sommerutstillingen blir avholdt ihht til de enhver tid gjeldende smittevernsregler. Skulle utstillingen bli avlyst pga. smitterestriksjoner så vil påmeldingsavgiften, minus avgifter til NKK, bli refundert.