Utvider årets jubileumsspesial!

I forbindelse med avbrutte NKK-utstillinger pga koronasituasjonen, har NKK åpnet for at den enkelte raseklubb kan arrangere det antallet rasespesialer som klubben ønsker.

I ekstraordinært styremøte 27. mai ble det besluttet å utvide årets jubileumsutstilling til todagers utstilling med storcert begge dagene, altså 22. – 23. august!

PÅMELDING: 

F.o.m tredje hund (ikke valp), 50% rabatt.

Påmeldingsfrist 29. juli –  utsatt frist 1. august (kr 100,- i tilleggsgebyr). Husk at det er to påmeldinger – en for hver dag.

Styret er i prosessen med å finne dommer til dag 2, og vil informere om dette så snart dette er klart. Agneta Kappers (SE), som er satt opp som dommer 22. august er fortsatt aktuell som dommer, hvis situasjonen tillater det.

Sted/overnatting

Jubileumsspesialen avholdes i Skriverparken i Hokksund. Hokksund camping, som ligger i direkte tilknytning til Skriverparken, har fortsatt noen hytter ledig dersom du trenger sted og overnatte i forbindelse med jubileumsspesialen.

Ta kontakt snarest med Maria Knudsen på messenger / mail: kaloskilo@hotmail.com / tlf +47 984 13 040 for reservasjon.

Plass til bobil/campingvogn/telt kan bestilles på plass eller forhåndsreserveres.

Vi håper du kommer!

Vi håper at to muligheter til å vinne storcert og en ekstra dag i hyggelig selskap, gjør at så mange som mulig har lyst og mulighet til å delta på årets rasespesial og jubileumsfest!  Det er selvsagt mulighet for å sponse premier/rosetter for de som ønsker det. Ønsker du gi noe spesielt til for eksempel BIS valp, Beste oppdretter, eller kanskje til og med deltagerpremier? Send en mail til styret@podencoklubben.no.

Utstillingen vil bli gjennomført i tråd med de til enhver tid gjeldende smittevernsreglene.

Hjertelig velkommen!