Arrangerer sommerutstilling!

Styret i Podencoklubben har søkt om og fått innvilget en ekstra utstilling i 2021. Utstillingen vil bli avholdt på Østlandsområdet 26. juni. Dette blir en utstilling med nasjonalt cert (også kjent som lite cert), og Siv Sandø har  takket ja til dommeroppdraget.

Siv Sandø har vært eksteriørdommer i 20 år, og er et kjent navn for mange utstillingsinteresserte. For de av dere som ikke kjenner til henne, har hun laget følgende presentasjon:

Jeg er 60 år gammel, har vært autorisert hundedommer i 20 år. Mine egne raser er labrador retriever og mops. Jeg er oppdretter under kennelnavnet Eyecatching. I skrivende stund er jeg autorisert for hele gruppe 5, stor del av gruppe 6, hele 7 og 8, og noen raser i gruppe 9. Jeg har vært heldig og fått dømme over hele verden, helt fram til koronaen tok oss. Jeg gleder meg veldig til å dømme Podencoklubbens utstilling, med sine flotte raser.

Styret i Podencklubben håper på stor deltagelse på sommerutstillingen! Vi satser på å få arrangert noen ringtreninger i løpet av våren som en oppvarming til denne. Påmeldingen er ikke åpnet enda, men vi legger ut info så snart den åpnes!

Sted for utstillingen er ikke endelig avklart, men vi jobber med å finne en plass nord for Oslo.

Neste års rasespesial med «storcert» går av stabelen som planlagt 22. august.