Nok en gjennomvåt og utfordrende LC-prøve for Podencoklubben.

Podengoen er kanskje den minste på banen, men viljen til jage blir ikke svekket av «litt» sølevær. MIoamor’s Jumping Jack Flash og eier Astrid Bjørshol

Denne gangen var det ikke det tekniske som sviktet oss,  – takket være Thomas Ankerås som tok med seg en lc-maskin fra Sverige som ikke ble litt svett engang, uansett hvor tung og gjørmete banen ble. Vi ser fram til å at Podencoklubben får samme type maskin denne sommeren! 

Trass alle gode forberedelser og testing av maskin og bane på lørdag, så gjorde alt regnet som kom søndag at bakken og underlaget ble umulig å jobbe med, og det ble dessverre bare mulig å gjennomføre en omgang. 

Podencoklubben ønsker å rette en stor til alle som stilte opp som funksjonærer, og spesielt til banemannskapet vårt som gjorde at vi klarte gjennomføre. Thomas Ankerås, Steinar Hopstad, Kristian Sundal Farstad, Jan Olav Hagebø, Ludmilla Koslow, Engebret Tangnes, Lene Tangnes Paulsen og Rita Guldbrandsen  – fantastisk innsats!

Stor takk går også til våre rause og tålmodige deltagere. Takk til dommere Steinar Mathisen og Roy Tore Trøan, og gratulerer til Roy Tore Trøan som hadde dommerdebuten sin hos oss.

Dommere Roy Tore Trøan og Steinar Mathisen sammen med dagens Best In Field, Al Wathba Ishq Hilwa Araq, og eier Ingela Hägg


Det dårlige været stoppet ikke hundene fra å gjøre sin jobb!

Det ble delt ut cert og championattitler, og salukitispen Al Wathba Ishq Hilwa Araq ble kåret til dagens Best in Field! Gratulerer!

Her finner du fullstendige resultater og dommerprotokoller: